CTnews TV: Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, despre noua grădiniță și alte investiții din localitate

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre finalizarea lucrărilor la noua grădiniță din localitatea – “Paradisul Copiilor” din zona Parcul Verde. Aceasta a fost ridicată de la zero, iar partea legată de amenajările interioase și de dotarile cu mobilier a fost finalizată în mai puțin de două luni.

Mariana Gâju spune în emisiune și despre modul cum vor începe copiii școala de la 14 septembrie, care au fost scenariile aprobate și despre faptul că administrația locală a luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea cu noul coronavirus.

Primarul din Cumpăna trece în revistă și alte proiecte aflate în derulare la nivelul comunei, printre care asfaltări, lucrări la rețeaua de apă și canalizare.

În final, Mariana Gâju face referiri și la modul cum se desfășoară campania electorală în comună și îi invită pe alegători să vină la vot pe 27 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*