Primarul George Scupra: Nu există în acest moment niciun caz de coronoavirus în Ovidiu

George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Primarul din Ovidiu, George Scupra, spune că nu există în acest moment niciun caz de coronavirus în oraș și asigură populația localității că autoritățile locale fac tot posibilul ca familiile să fie siguranță.

George Scupra a transmis un mesaj locuitorilor din Ovidiu și crede că în aceste timpuri trebuie ca oamenii să dea dovadă de civism.

“Traversăm cu adevărat o perioadă dificilă, cu impact puternic asupra tuturor, însă acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne fim alături unii altora, să ne sprijinim, dar în același timp să dăm dovadă de civism. Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și să vă spun că facem tot ceea ce este necesar și depinde de noi să prevenim orice lucru ce ar putea să determine o situație de risc major în orașul în care locuim”, a spus primarul din Ovidiu.

El spune că nui există niciun caz de coronavirus în Ovidiu.

“Doresc să precizez, pentru liniștea tuturor, că nu există în acest moment nici un caz de coronoavirus în localitatea noastră. Vă asigur că facem tot posibilul ca familiile noastre să fie în siguranță și vă rog totodată să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi, respectând măsurile transmise de autoritați și evitând atăt cât este posibil deplasarile. Sunt sigur că împreună putem depăși cu bine aceste momente!”, a mai afirmat George Scupra

El a mai spus învățătorii și diriginții claselor vor ține legătura cu toți elevii.

“Totodată, învățătorii și diriginții claselor vor ține în permanență legătura cu toți elevii pe grupurile claselor, întrucât nu este perioadă de vacanță, ci de activitate școlară la distanță, iar copiii trebuie să parcurgă materia, să primească teme, să realizeze referate, pentru ca la final să fie notati și evaluați.  Vă doresc tuturor sănătate iar dupa ce totul va trece, să ne bucurăm că în această perioadă am fost înțelepți!

Întrucât zilnic lucrez împreună cu toți colegii desemnați pentru situații de urgență, orice modificare a stării actuale, va fi anunțată în timp util pe site-ul și pagina oficială de facebook a primăriei. Permanent ( zi/noapte) va răspunde cineva la numarul de telefon pentru a veni în întâmpinarea problemelor dumneavoastră!”, a mai spus George Scupra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*