FOTO Medalii pentru sportivii de la CSO Ovidiu în cadrul fazei finale a Cupei României la haltere

Andrei Botezatu. FOTO Eduard Simineanu

Performanțe notabile obținute de tinerii sportivi de la secția de haltere a CSO Ovidiu, în cadrul întrecerilor pentru Cupa României (faza finală, juniori II și juniori III), desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în găzduirea Sălii Sporturilor Elisabeta Lipă din Botoșani. Copiii antrenați de Eduard Simineanu au încheiat competiția cu trei medalii de aur, trei de argint și șase de bronz, însă toți sportivii deplasați la competiție au avut clasări între primii zece.

A fost o competiție puternică, la care au participat aproximativ 150 de sportivi, reprezentând 25 dintre cele 30 de cluburi afiliate. Performanțele copiilor sunt notabile, mai ales că vorbim deja despre o a doua serie de sportivi care se ridică, după generația lui Ionuț Tucă sau Gabriela Țurcanu, care acum se pregătesc la loturile naționale, a declarat, pentru CTnews, antrenorul Eduard Simineanu.

În cadrul competiției de la Botoșani, juniorul Andrei Botezatu a urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând cele mai bune performanțe în concursul categoriei 73kg (juniori II, under 13-15 ani), la cele două stiluri (smuls și aruncat) și total.

Cele trei medalii de argint au fost cucerite de către Ioana Țurcanu, clasată a doua la smuls, aruncat și total în concursul categoriei 71kg (junioare II, under 13-15 ani), sportiva fiind cooptată la lotul național. Cu câte trei medalii de bronz la gât revin și Nicoleta Dulce (9 ani, cat.29kg, sportivă aflată la prima competiție importantă din carieră, având doar două luni de pregătire) și Dinu Mihai Berbec (cat.+55kg, juniori III, under 9-12 ani).

Performanțele sportive, dar și cele la învățătură, ale copiilor din Ovidiu ne bucură și ne obligă să le asigurăm tot suportul pentru performanță. Felicitari părinților, antrenorilor și, nu în ultimul rând, sportivilor care aduc performanța la Ovidiu, a transmis primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Secția de haltere a CSO Ovidiu este înființată în anul 2013, iar activitatea este susținută de către Primăria Orașului Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*