Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, cercetat penal după ce a lovit un polițist aflat în misiune

Mașină de Poliție

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, este cercetat penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist ce se afla în timpul serviciului. Acesta îl prinsese pe fiul în vârstă de 16 ani al primarului la volanul unui autoturism, în trafic, deşi nu deţine permis de conducere.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că, la data de 17 decembrie, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.

„În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, la fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului”, au transmis sursele citate.

Potrivit anchetatorilor, agresorul a fost identificat în persoana primarului din Poarta Albă, Vasile Delicoti, care s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

La rândul lor, cei doi adolescenți sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*