VIDEO Cuțit depistat de polițiștii locali asupra unui elev  

Mașină a Poliției Locale Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Astăzi, în cadrul măsurilor de securitate și ordine publică desfășurate în apropierea unităților de învățământ, politiștii locali constănțeni au fost sesizațí de conducerea unui liceu că un elev ar deține asupra sa un cuțit. Oamenii legii s-au deplasat la sala de clasă și au constatat că informațiile furnizate se confirmă. Elevul avea asupra sa un cuțit de 23 de centimetri.

Elevul și cuțitul au fost predați pentru cercetări ulterioare către lucrătorii Secției 1 Poliție.

IPJ Constanța a reacționat în urma acestui incident:

“La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, cu privire la faptul că ar fi identificat, în incinta Liceului Energetic, un minor, de 14 ani, elev în cadrul unității respective de învățământ, care ar fi avut asupra lui un obiect tăietor-înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea  fără drept de obiecte periculoase și amenințarea. 

Totodată, au fost informați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit competenței”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*