Autoturism cuprins de flăcări în Agigea. O femeie a fost rănită

Autoturism cuprins de flăcări în Agigea

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 3 iulie, în comuna Agigea, după ce un autoturism a fost cuprins de flăcări pe DN 39, care străbate localitatea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„La ajungerea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, se lucrează pentru lichidarea. La fața locului o femeie prezintă arsuri de gradul doi pe membrul inferior, în zona gambei. Va fi transportată la spital de echipajul SMURD B Port”, au precizat sursele citate.

În scurt timp incendiul a fost lichidat. Pe parcursul incidentului, traficul în zonă a fost blocat, formându-se cozi pe mai mulți kilometri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*