Primarul Constanței, Vergil Chițac, a luat contact cu realitatea de pe bulevardul Lăpușneanu

Vergil Chitac a inspectat stadiul lucrărilor efectuate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. FOTO: Primăria Constanța

Primarul Constanței, Vergil Chițac, și viceprimarul Ionuț Rusu au efectuat luni, 24 aprilie, o inspecție pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pentru a monitoriza progresul lucrărilor și a găsi împreună cu antreprenorul cele mai eficiente soluții pentru a accelera procesul de asfaltare, amenajarea trotuarelor și iluminatul stradal.

„Ne pregătim pentru debutul sezonului estival și dorim să reducem pe cât posibil aglomerația cauzată de lucrările aflate în derulare pe acest segment de drum și în zonele limitrofe. Sunt convins că cetățenii înțeleg că scopul acestui proiect este de a moderniza infrastructura Constanței, însă totodată este absolut necesar ca și antreprenorul să intensifice ritmul muncii pentru a asigura o circulație fluidă, atât pentru localnici, cât și pentru turiști“, a precizat, într-un comunicat de presă, primarul Vergil Chițac.

Potrivit acestuia, în funcție de condițiile meteorologice, se estimează că până la finalul acestei săptămâni vor fi încheiate lucrările de modernizare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu în zona intersecției de la City Mall. Acestea vor include refacerea asfaltului și repunerea în funcțiune a semaforului.

De asemenea, echipa Primăriei a vizitat și intersecția dintre bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu, la Păpădie, unde lucrările de reorganizare sunt în plină desfășurare și, conform acestora, într-un ritm susținut.

„Confort Urban a oferit asigurări că până în weekend aceste lucrări vor fi într-un stadiu avansat de finalizare”, se mai precizează în documentul citat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*