Traseu deviat pentru autobuzele liniei 14

Traseu deviat pentru autobuzele liniei 14. FOTO: CT BUS

Autobuzele liniei 14 vor circula joi, 4 mai, pe un traseu deviat, din cauza unor lucrări pe care RAJA le execută pe ruta originală.

„CT BUS anunță publicul călător că astăzi, 04 mai, autobuzele liniei 14 circulă pe traseu deviat, astfel: bulevardul Tomis – bulevardul Mamaia”, au anunțat reprezentanții societății.

Devierea survine ca urmare a lucrărilor de remediere a unei avarii RAJA la intersecția străzii Nicolae Iorga cu bulevardul Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*