VIDEO Târgul de Turism Vacanța își deschide porțile pe 20 noiembrie

Târgul de turism Vacanța 2015
Târgul de turism Vacanța 2015

A devenit deja o tradiție ca la final de noiembrie să aibă loc ediția de toamnă a Târgului de Turism “Vacanța” de la Constanța. Cel mai mare eveniment de profil din zonă se adresează celor care caută oferte pentru anul următor.

Târgul începe pe 20 noiembrie și va rămâne la Centrul Comercial Maritimo din Constanța până duminică.

Organizatorii sunt Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Aso-ciaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică „Litoral – Delta Dunării”.

A 7-a ediție a acestui Târg aduce oferte de tip first booking, early booking atât pentru vacanța de iarnă cât și pentru cea din vara 2016. Patru agenții de turism de românești, două unități de cazare, 11 asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului, trei companii de transport, o instituţie educaţională şi un participant străin vor putea fi vizitați în cele trei zile, de la ora 10.00 la 22.00.

Deschiderea oficială are loc vineri, 20 noiembrie, la ora 12.00, iar în weekend vor fi organizate ateliere de creație pentru copii și o tombolă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*