Luna iulie se încheie cu o serie de spectacole de excepție în cadrul Stagiunii Estivale 2023 la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” invită publicul la ultimele evenimente ale lunii iulie din cadrul Stagiunii Estivale 2023. FOTO: TNOB

În ultimul weekend al lunii iulie, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța a pregătit trei evenimente magice în cadrul Stagiunii Estivale 2023, spectacole de neratat organizate în Parcul Teatrului.

Cu intrarea liberă și un program bogat, publicul va avea ocazia să se bucure de serate de neuitat în compania artiștilor talentați și a momentelor coregrafice spectaculoase susținute de renumitul dansator Iguacel Sánchez din Spania.

Evenimentul de vineri, 28 iulie, intitulat „Sub soarele Italiei”, va fi purtat de voci ce răsuna cu pasiune și emoție. Soliștii Laura Eftimie, Elena Rotari, Mihaela Ionescu, Maria Cernat, Raluca Dărăban, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Răzvan Săraru, Ionuț Boancheș, Adrian Clinciu, Marius Turtoi, Cristian Caragea și Marius Eftimie vor interpreta arii și duete celebre, aducând farmecul muzicii italiene în inimile spectatorilor.

Sâmbătă, 29 iulie, sub genericul „Iubirea în muzică”, auditoriul va fi cucerit de magia iubirii și a artei. Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea, Marius Eftimie, Daniel Pop, Maria Cernat, Ionuț Boancheș, Adrian Clinciu și Iulian Bratu vor aduce pe scenă sentimente autentice, subliniate de evoluția impresionantă a dansatorului Iguacel Sánchez.

Duminică, 30 iulie, frumusețea și pasiunea muzicii vor fi celebrate în cadrul spectacolului „Musica Sempre Libera”. Cu participarea unor artiști de excepție precum Laura Eftimie, Elena Rotari, Mihaela Ionescu, Maria Cernat, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Mădălin Băldău, Ionuț Boancheș, Adrian Clinciu, Marius Turtoi, Cristian Caragea și Marius Eftimie, se va crea o atmosferă de vis, amplificată de grația și forța mișcărilor interpretate de talentatul coregraf spaniol.

Fiecare seară va fi o incursiune plină de emoție în lumea operei și baletului, oferind o experiență culturală aparte în inima verii constănțene. Astfel, Stagiunea Estivală 2023 continuă să aducă artei și frumuseții în mijlocul comunității, iar publicul este așteptat să se bucure de rafinamentul artistic al acestor spectacole unice.

Toți iubitorii de cultură sunt așteptați cu drag la aceste evenimente deosebite în Parcul Teatrului, începând cu ora 20.00. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*