Primăria Poarta Albă, daruri pentru pensionari și copii, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Primăria comunei Poarta Albă, Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews
Primăria comunei Poarta Albă, Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews

Primăria Poarta Albă vine cu daruri pentru pensionari și copiii din comunitate, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Astfel, în perioada 23 – 26 aprilie, sunt distribuite pachetele pentru cei 915 de pensionari din localitate. Ei vor primi alimentele de bază pentru această sărbătoare și un cozonac.

De asemenea, administrația publică locală a oferit recent daruri și pentru cei mai mici. Astfel, 770 de copii au primit un pachet de dulciuri din partea Primăriei Poarta Albă.

Primarul Vasile Delicoti a declarat despre această inițiativă.

“Sărbătorile Pascale sunt un moment de bucurie și solidaritate în comunitatea noastră. Prin aceste acțiuni, dorim să arătăm că suntem alături de cei mai vulnerabili și să aducem un strop de lumină în inimile lor. Este un prilej de a ne uni și de a împărtăși bucuria sărbătorilor într-un spirit de comunitate și iubire reciprocă” – Vasile Delicoti.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*