Activitatea unui beach bar din Constanța, cercetată de polițiști și comisari OPC pentru evaziune fiscală și efectuarea unor lucrări de construcție fără autorizație

Mașină de poliție.

Polițiștii Secției 1, împreună cu reprezentanți din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Gărzii de Mediu și lucrători ai Poliției Locale Constanța, au desfășurat o activitate de verificare a unei societăți comerciale, care desfășoară activități de tip Beach Bar în municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că societatea în cauză nu deține autorizație de funcționare și construcție, iar, la momentul controlului, operatorul economic nu respecta obligația de a utiliza aparate de marcat și de a emite bonuri fiscale.

Totodată, acesta nu a putut prezenta facturile pentru stocul de marfă existent, fapt pentru care bunurile au fost sigilate, în vederea continuării cercetărilor. În urma acțiunii, polițiștii au sancționat contravențional cinci persoane, care își desfășurau activitatea în cadrul societății, conform Legii nr. 55/2020.

În continuare se efectuează verificări cu privire la branșamentele de apă și curent electric de către comisarii OPC Constanța, respectiv cu privire la deversarea apei uzate de către lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și efectuarea unor lucrări de construcție fără autorizație emisă de organele competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*