Un bărbat de 35 de ani a murit într-un accident rutier petrecut în comuna Comana

Un bărbat de 35 de ani a murit joi, 6 aprilie, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut în comuna Comana.

Potrivit polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, accidentul a avut loc în jurul orei 03.50, pe DN 38.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 35 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre comuna Amzacea către orașul Negru Vodă și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul s-a răsturnat”, au transmis sursele citate.

În urma accidentului, bărbatul a fost grav rănit și transportat la spital, dar, ulterior, în ciuda eforturilor medicilor, în jurul orei 06.45, acesta a decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*