CTnews TV: Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României, despre cum se poate schimba județul Constanța în bine în următorii 4 ani

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României și CCINA Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României și CCINA Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a povestit cum se împarte între CCINA Constanța și Camera de Comerț a României și a explicat de ce Constanța a rămas în urmă din punctul de vedere al dezvoltării economice.

Daraban a vorbit și despre oamenii din Constanța care ar putea deveni miniștri.

De asemenea, el s-a referit la modul cum se poate face mai bine promovarea pentru județul Constanța și pentru litoral și cum a rămas județul Constanța fără promovare la Târgul de Turism al României.

Mihai Daraban a vorbit și despre strategia pe care viitorul președinte al Consiliului Județean trebuie să o urmeze pentru a dezvolta Constanța și i-a caracterizat pe Florin Mitroi, Claudiu Palaz și Mihai Lupu.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*