Primăria Poarta Albă a început lucrările pentru proiectul de realizare a alimentării cu apă și de înființare a canalizării menajere în zona E a comunei

Primăria comunei Poarta Albă. FOTO CTnews.ro

Primăria Poarta Albă a început lucrările pentru o investiție esențială care va aduce beneficii semnificative comunității locale.

Este vorba de proiectul intitulat “Alimentare cu Apă și Înființare Canalizare Menajeră Zona E,” finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, subliniază importanța acestui proiect pentru comunitate.

“Extinderea rețelei de apă și canalizare reprezintă un pas crucial în direcția îmbunătățirii calității vieții locuitorilor noștri. Prin elaborarea acestui proiect, ne propunem să racordăm gospodăriile locale la rețeaua de canalizare, având impactul benefic de a diminua efectul de împovărare a mediului și poluarea apelor subterane și de suprafață. Această inițiativă nu doar contribuie la protecția mediului, dar și aduce un progres semnificativ în confortul și traiul zilnic al comunității noastre”, a spus Vasile Delicoti.

Valoarea contractului de finanțare este de 3.998.134,48 lei, iar proiectul trebuie finalizat până la 31 decembrie 2026.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*