Locuitorii din Năvodari și Corbu au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA

Atenție, se oprește apa!

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi – 19 iunie 2024, în intervalul orar 07.15 – 18.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Năvodari și Corbu, dar și cei din zona industrială Midia. În localitatea Lumina, în zonele înalte, cu preponderență la etajele superioare ale imobilelor, se va înregistra lipsa apei la robinete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*