Primăria Orașului Hârșova își reia, de mâine, programul normal de lucru

Primăria Orașului Hârșova

Primăria Orașului Hârșova își reia programul normal de lucru, cu respectarea condițiilor speciale de distanțare socială și de securitate sanitară, în conformitate cu prevederile documentelor legislative speciale instituite în România pentru combaterea riscului de infecție cu coronavirus.

Programul va fi reluat începând de miercuri, 9 decembrie, conform orarului de funcționare stabilit:

  • luni – joi: 08.00 – 16.30;
  • vineri: 08.00 – 14.00.

Pentru mai multă siguranță, cetățenilor orașului li se recomandă utilizarea site-ului www.primaria-harsova.ro pentru rezolvarea situațiilor într-un termen mult mai scurt, având posibilitatea să:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*