Echipe mixte ale Primăriei, RAJA SA și Polaris M Holding se pregătesc pentru codul galben de vreme rea în Constanța

Pregătiri de vremea rea în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au emis un Cod Galben de vreme rea, valabil în Constanța de astăzi, de la ora 14.00, până miercuri, 17 martie, ora 20.00, ce prevede ploi, descărcări electrice și vânt puternic, motiv pentru care s-a întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a fi luate toate măsurile necesare prevenirii unor situații neplăcute.

Astfel, echipe mixte ale Primăriei Constanța, SC RAJA SA și ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, verifică receptorii pluviali de pe arterele principale și din zonele de risc la inundații din oraș. Sunt curățate și decolmatate gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a asigura funcționarea sistemului de canalizare în condiții optime.

Având în vedere că vântul va sufla cu putere, o echipă de țapinari va fi pregătită să intervină dacă vor exista cazuri de copaci căzuți.

„Facem apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcție, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor precum și peste gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a nu îngreuna intervenția echipelor mixte, acolo unde va fi cazul”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Pregătiri de vremea rea în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;
  • Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484205;
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri Locale - Echipe mixte ale Primăriei, RAJA SA și Polaris M Holding se pregătesc pentru codul galben de vreme rea în Constanța - Stiri - Localinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*