Primăria Medgidia, invitație la teatru, la piesa “Pinocchio”, de la Casa de Cultură “Ioan N. Roman”

Casa de cultură I.N. Roman din Medgidia. FOTO CTnews.ro

Primăria Medgidia a lansat o invitație la teatru la piesa “Pinocchio”, de la Casa de Cultură “Ioan N. Roman”.

“Vă așteptăm miercuri, 27 martie 2024, ora 11.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, pentru a urmări spectacolul intitulat „Pinocchio”.

În regia artistică a lui Laurențiu Vlad, piesa de teatru va fi jucată de trupa de teatru „Joker” cu ușile deschise pentru toți iubitorii de artă, în limita locurilor disponibile” – Primăria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*