“Cetățenii de la 5” au revenit în forță. Cel mai ascultat show radio din Constanța este acum în rețeaua CityPodcast.ro

Cetățenii de la 5
Cetățenii de la 5

Valentin Coman și Dorian Hapurnea sunt cei care au relansat “Cetățenii de la 5“. Emisiunea radio care a întrecut orice așteptări este de astăzi mai liberă, iar cenzura nu-și mai are locul între vorbitor și microfonul din fața lui așa cum se întâmpla pe FM.

Cetățenii de la 5” revine în Constanța sub forma unui podcast săptămânal (deocamdată). În fiecare miercuri dimineață vei asculta un episod care analizează tot ce se întâmplă important la malul mării. Specializați pe politicieni și administrație publică, bloggerul Coman și jurnalistul independent Hapurnea nu vor ocoli nici alte subiecte care ard sau care îi deranjează pe constănțeni.

Episodul pilot nu face decât să anunțe intențiile și stilul “Cetățenilor de la 5“. Ei au anunțat deja și tema primului episod – City Park Mall. Dacă ai întrebări sau sugestii poți să le trimiți un email pe contact@citypodcast.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*