Tânăr arestat preventiv după ce a fost prins în Olimp cu pastile de Ecstasy asupra sa

Polițiștii au găsit asupra suspectului comprimate de Ecstasy. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat preventiv după ce, în seara zilei de luni, 20 septembrie, a fost prins în stațiunea Olimp în timp ce avea asupra sa mai multe pastile de Ecstasy.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog au depistat la data de 20 septembrie, în stațiunea Olimp, în zona în care se desfășura un festival de muzică electronică, un bărbat, de 22 de ani, care avea asupra sa comprimate de Ecstasy.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de marți, 21 septembrie, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*