Primăria Medgidia începe de mâine campania de acordare a tichetelor sociale pentru mai multe categorii de persoane defavorizate

Municipiul Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Primăria Medgidia va demara începând de luni, 14 decembrie, campania de acordare a tichetelor sociale pentru mai multe categorii de persoane defavorizate din municipiu și din localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu.

Astfel, potrivit Primăriei Medgidia, urmează să primească aceste tichete sociale, în valoare de 50 de lei/ beneficiar, următoarele categorii de persoane defavorizate:

  1. pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 800 lei/lună;
  2. persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulți şi copii neinstituționalizați, persoanele cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulții şi copiii neinstituționalizați ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 800 lei/ lună inclusiv, persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulții şi copiii neinstituționalizați ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maxim 800 lei inclusiv.

Tichetele se vor ridica din următoarele locații:

  • pentru locuitorii municipiului Medgidia, la sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Medgidia;
  • pentru locuitorii din Valea Dacilor și Remus Opreanu vor fi distribuite în localitățile respective.

Predarea tichetelor sociale se va efectua în baza actului de identitate, iar programul de lucru este de luni până joi în intervalul orar 09.00 – 16.00, iar vineri între orele 09.00 – 13.00. Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241 820 800, interior 131 și 129.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*