Restricții totale de trafic, de luni, 26 aprilie, pe strada Dionisie cel Mic din Constanța

Restricții totale de trafic pe strada Dionisie cel Mic. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța introduce de luni, 26 aprilie, restricții totale de trafic pe strada Dionisie cel Mic, pentru lucrări de reabilitare. Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Potrivit Primăriei Constanța, tronsonul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Ștefăniță Vodă al străzii Dionisie cel Mic intră de săptămâna viitoare în proces de reabilitare. În perioada 26 aprilie – 30 aprilie, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va restricționată total, în intervalul orar 07.30 – 15.30.

Facem apel către conducătorii auto să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să folosească rute ocolitoare pentru a evita formarea de ambuteiaje.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*