Primăria Constanța a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun

Primăria Constanța a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun

Cine va ajunge măcar o dată la Târgul de Crăciun din Constanța, organizat în perioada 30 noiembrie – 25 decembrie în Parcul Oleg Danovski, va putea spune cât de magică este experiența de a te plimba printre căsuțele sărbătorilor, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, răsună cele mai cunoscute colinde. În aer va pluti aroma prăjiturilor de Crăciun, mirosul vinului fierbinte şi nu vei putea rezista în fața castanelor prăjite.

„Parcul Oleg Danovski din Constanța se va transforma în cel mai spectaculos parc festiv organizat, vreodată, în orașul de la malul mării”, dă asigurări organizatorul, care promite cel mai mare și cel mai frumos târg de Crăciun organizat în Constanța.

Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, creată special de organizatori, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorilor de iarnă. Astfel, când seara se va lăsa, iar luminile se vor aprinde, locul va deveni unul feeric: fațadele clădirilor vor fi înfrumusețate de sutele de decorațiuni, mirosurile de mirodenii te vor transpune în copilărie, colindele vor răsuna mai tare ca oricând, bunătățile cu aromă de scorțișoară te vor încălzi pe tot parcursul serii, iar atelierele distractive și căsuța lui Moș Crăciun vor face deliciul copiilor.

Pentru copii, parcul va găzdui un întreg univers de Crăciun, cu trenulețe și un carusel magic, cu ieslea decorativă a nașterii Mântuitorului, cu cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun.

Pe lângă spectacole de dans, reprezentanții minorităților te vor cuceri cu spectacole speciale, iar ansambluri de muzică vor concerta în serile de weekend.

Diversitatea va fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în fiecare zi, în inima orașului.

Programul târgului va fi următorul: miercuri – vineri, între 16.00 și 23.00, iar în weekend porțile Târgului de Crăciun se vor deschide cu patru ore mai devreme, de la ora 12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*