Primăria Cumpăna organizează o nouă ediție a evenimentului “Micii Sanitari” la Căminul Cultural din localitate

Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul Mariana Gâju, împreună cu Grădiniţele cu Program Prelungit „Florilor” şi „Sfânta Maria” organizează luni, 27 mai, de la ora 10, activitatea “Micii Sanitari”, eveniment ajuns la cea de-a XIV-a ediţie, ce se va desfăşura în sala de spectacole a Căminului Cultural din localitate.

La faza locală a concursului „Micii sanitari” vor participa 4 grupe de preşcolari, două de la Grădiniţa „Florilor” – sub îndrumarea educatoarelor Monica Luca, Mariana Nanciu şi Georgeta Vasile  şi două de la Grădiniţa „Sf. Maria” sub îndrumarea educatoarelor Mara, Pascale Vasilica Cârstoiu şi Bianca Vasîlca. Preşcolarii grupei „Violetelor” de la Grădiniţa „Florilor”, coordonaţi de Crina Pleşcan, vor prezenta un program artistic.

La masa juriului se vor afla următorii invitaţi: psihologul Carmen Lungu – preşedintele  juriului, reprezentant al S.N.C.R.R., inspector Simona Zamfir –Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Cumpăna şi Adriana Robi – asistent medical şcolar. Câştigătorii fazei locale de la Cumpăna vor merge la faza judeţeană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*