Primăria Cumpănă îi ajută pe tinerii din comună să se perfecționeze și să evolueze pe plan profesional

Primăria Cumpănă îi ajută pe tinerii din comună să se perfecționeze și să evolueze pe plan profesional

Proiectul “Raise Youth – Rural Action for Innovative and Sustainable Entrepreneurship for Youth” (Acțiuni în mediul rural pentru un antreprenoriat inovativ și sustenabil pentru tineri”) este adresat celor care nu mai sunt în sistemul de învățământ, nu au un loc de muncă, nu sunt șomeri și nu urmează un curs de formare și care doresc să învețe, să se perfecționeze și să evolueze pe plan profesional.

Sunt disponibile cursuri în:

  • Agricultură sustenabilă + digitalizare – operator în agricultura ecologică – liceul cu sau fără diploma de bacalaureat
  • Eco-turism + digitalizare – cameriste – ciclul gimnazial absolvit

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări – organ de specialitate aflat în coordonarea Ministerului Educației și Cercetării.

Participanții la curs vor primi tichete în valoare de 45 lei/zi, timp de 5 zile, în total 225 lei, numai dacă participă la întregul curs.

Partener beneficiar al proiectului este Asociația Națională a Specialiștilor în Resurse Umane, iar condițiile de desfășurare sunt impuse de finanțatorii proiectului.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să trimită datele (nume, prenume, vârsta, număr de telefon și studiile efectuate) pe adresele de e-mail: secretariat@primaria-cumpana.ro și registratura@primaria-cumpana.ro

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*