Bogdan Huțucă către tinerii liberali: „Fiți curajoși și îndrăzniți să fiți exemple de urmat, prin acțiuni în care puneți omul în primul rând!”

Bogdan Huţucă

Deputatul liberal de Constanța, Bogdan Huțucă, a apreciat ca „exemplară” acțiunea tinerilor liberali din partid care au dotat cu cărți o școală din comuna Tortomanu.

„De Ziua Națională a Lecturii, o mobilizare exemplară a tinerilor din organizațiile noastre interne, TNL și CEL, care au reușit să strângă și să doneze aproximativ 400 de cărți Școlii Gimnaziale Ion Ghica din comuna Tortoman. Apreciez faptul că aceștia nu se află la prima acțiune de acest fel și îi încurajez să continue cu cât mai multe astfel de acțiuni, prin care să arate interesul și apropierea față de fiecare comunitate din județul nostru”, a spus deputatul liberal.

Bogdan Huțucă a amintit și de acțiunea de donare de sânge, pe care tinerii liberali au avut-o la nivel național și le-a transmis acestora ca, prin acțiunilor lor, să fie un exemplu de urmat.

„De curând, la nivel național, 750 de tineri din PNL au donat 338 de litri de sânge în 41 de județe, printr-o mobilizare de excepție. Fiți curajoși și îndrăzniți să fiți exemple de urmat, prin acțiuni în care puneți omul în primul rând! Pentru că liberalismul pune în centrul atenției omul. În același timp, o carte citită este o fereastră deschisă spre un orizont nou. Mult succes în acțiunile următoare!”, le-a urat deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*