Primăria Constanța primește cererile pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței în sezonul rece noiembrie 2017 – martie 2018

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că începând cu 25 octombrie 2017, constănțenii pot depune formularele Cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, în funcție de modalitatea de încălzire, la următoarele sedii:

1. Strada Ecaterina Varga nr. 25-27 de luni până vineri între orele 09:00 – 13:00, telefon 0241 488163, 0241 488185 pentru persoanele care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de proprietari/locatari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanța);

2. Centrul de informare cetățeni situat la etajul 1 din City Park Mall de luni până vineri între orele 09:00 – 13:00, telefon 0241 485527, 0241 485523 pentru persoanele care se încălzesc cu gaze naturale și energie electrică;

3. Clubul pentru pensionari situat pe strada Dezrobirii, nr. 123, bl. IS3, parter, de luni până vineri între orele 09:00 – 13:00, telefon 0341 454632 pentru persoanele care se încălzesc cu lemne de foc.

Pentru orice nelămuriri, persoanele interesate pot apela numele de telefon menționate mai sus sau pot trimite email pe adresa ajutoareincalzire@spas-ct.ro.

Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru luna noiembrie, termenul de depunere a solicitărilor este 20 noiembrie inclusiv.

Termenul de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire este data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi beneficia de sprijin începând cu luna în curs.

Reamintim că informații referitoare la Formularul de cerere și declarație pe propria răspundere, condițiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, actele necesare în vederea acordării acestui ajutor, termenele și condițiile de depunere a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, se găsesc pe site-ul www.primaria-constanta.ro/spas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*