Adoptă o ghetuţă de Moş Nicolae, în Tărâmul Magic al Crăciunului

Actiune umanitara de Mos Nicolae
Actiune umanitara de Mos Nicolae

Potrivit tradiţiei, în nopţile de Sărbători se deschid cerurile, iar Moş Nicolae trece pe la fiecare copil şi vede, în visul acestuia, dacă a fost cuminte sau nu. El este ajutorul şi protectorul celor nevoiaşi, al orfanilor şi al văduvelor, este stăpânul apelor, salvând marinarii de la înec şi protejând militarii în vreme de război.

Organizatorii Festivalului Iernii s-au gândit să ofere tuturor copiilor din centrele de plasament ale Constanţei bucuria Sărbătorilor şisentimentul că fac parte dintr-o familie, cea extinsă, a comunităţii de la malul mării.

“La intrarea în Tărâmul Magic al Crăciunului (poarta dintre City Park Mall) veţi găsi sute de ghetuţe colorate, simbol al spaţiului familial extins şi al bucuriilor de Moş Nicolae.Haideţi să le umplem împreună, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi copiii, aceea a bucuriei! Aşteptăm cadourile dumneavoastră pentru micuții din centrele de plasament la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic”, au transmis organizatorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*