Primăria Constanța închide din nou, peste weekend, bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand și strada Traian

Constanta Coffee Break, al doilea weekend. FOTO Primăria Constanța

Bulevardul Tomis prinde viață și în acest week-end, dansul, muzica instrumentală și competițiile de minibaschet urmând învioreze centrul Constanței.

„Constanța Coffee Break” vine cu surprize pentru iubitorii de mișcare și cei care vor să-și petreacă timpul în aer liber. În acest sfârșit de săptămână, constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot participa la o mulțime de activități antrenante. Zona carosabilă situată între bulevardul Ferdinand și strada Traian devine un loc special.

Sâmbătă dimineața, se petrece alături de dansatorii și coregrafii de la Total Dance Center. Lecțiile sunt deschise și gratuite pentru toți participanții. De la ora 10.00, cei interesați sunt invitați la o demonstrație de street dance pentru copii, alături de instructorii Bianca Mîrșu și Roxana Căbău.

Dansul și distracția vor crea o atmosferă de neuitat sâmbătă seara. Începând cu ora 19.00, dansatorii ansamblului Total Dance Center și Corina Tiron vor oferi o lecție deschisă de dansuri tradiționale. De la ora 20.00, vor asista la o reprezentație de street dance susținută de școala de dans All In One Dance.

Seara de duminică va fi deschisă la ora 19.00 de Ansamblul Can Renkler al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România. Ansamblul de dans va prezenta o varietate de dansuri tradiționale ale tătarilor. În continuare, formația de muzică Melodyʼ 20 din Constanța va susține un recital de muzică instrumentală. Vor fi interpretate melodii devenite hituri. Din repertoriu vor face parte piesele: Give me your heart tonight (Shakinʼ Stevens), Stand by me (Ben E King), Living next door to Alice (Smokie), Have you ever seen the rain (Creedance Clearwater Revival), I got you (Cocoon și Lola Marsh), Suona Chitarra (Carmello Zappula), Wonderful tonight (Eric Clapton), Stumblinʼ In, Gipsy Queen (Chris Norman), Goodnight moon (Shivareé), Che Sara (Ricchie E Poveri), Lorelei (Scorpions), Bésame Mucho, Baila Chilly Cha Cha (Jessica Jay).

Și în acest weekend iubitorii de sport pot lua parte la activități antrenante. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 18.00, vor avea loc meciuri de minibaschet. De la ora 19.00, terenul va fi liber pentru cei care doresc să joace baschet.

Proiectul „Constanţa Coffee Break” urmărește să pună în valoare spațiile comunitare. Prin acest proiect se încurajează mișcarea în aer liber și practicarea diverselor sporturi. De asemenea, proiectul oferă o șansă pentru revitalizarea economiei locale, prin redeschiderea și extinderea locațiilor existente pe acest tronson. Începând de sâmbătă de la ora 08.00 și până duminică la ora 23.00 veți putea savura o cafea chiar pe bulevardul Tomis.

Proiectul „Constanța Coffee Break” este deschis organizatorilor. Cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*