Au fost finalizate reparațiile la cheurile danelor 38 și 63 din Portul Constanța

Au fost finalizate reparațiile la cheurile danelor 38 și 63 din Portul Constanța. FOTO: CNAPM SA

Administrația Porturilor Maritime a finalizat reparațiile la cheurile danelor 38 și 63 din Portul Constanța, valoarea acestora depășind 4,5 milioane de lei.

Potrivit CNAPM SA, lucrările de reparații capitale la cheurile danelor 63 și 38 din Portul Constanța au fost executate conform proiectului tehnic. Astfel, s-a refăcut taluzul din zona bolților blocurilor superioare, inclusiv reparații ale blocurilor cheului, ale unor zone degradate, s-a refăcut coronamentul, scara și canalul tehnologic, s-a înlocuit apărătorul de muchie metalic, s-au completat amortizorii de cheu, s-au repararăți pereții canalului pe zonele degradate, s-au înlocuit și completat dalele de acoperire degradate, s-a curățat, completat și consolidat patul de fundare al cheului.

Valoarea reparațiilor la cheul danei 63 este de 2.727.695,15 lei, fără T.V.A., iar la cheul danei 38 – 1.912.854,27  lei, fără T.V.A., din fonduri proprii CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*