Primăria Constanța continuă amenajarea de noi locuri de joacă în municipiu

Continuă amenajarea de noi locuri de joacă în municipiul Constanța. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că lucrează pentru ca în fiecare cartier să existe locuri de joacă, fie că este vorba despre spații mici, care se află între blocuri, sau despre altele mai mari, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță.

Astfel, la Constanța se lucrează la reamenajarea unor locuri de joacă ce au existat cândva în oraș dar care, în timp, au fost dezafectate. Mai exact, este vorba despre următoarele spații destinate celor mici:

  • Aleea Egretei bl AV10;
  • Aleea Bravilor bl H1;
  • Strada Cișmelei;
  • Dionisie cel Mic bl 56-58;
  • Strada Nicolae Tonitza bl L5-L5.

„Exceptând spațiul de pe strada Nicolae Tonitza, unde încă nu au început lucrările, la celelalte patru se lucrează în această perioadă la infrastructură. Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se amenajează un zid de sprijin pentru siguranța celor mici, se toarnă pat de nisip, piatră, vor fi montate elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia amintesc că, în paralel, autoritatea locală se află în diferite etape pentru proiectare pentru amenajarea altor 35 de noi locuri de joacă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*