Primăria Constanța introduce sensuri unice în cartierul Tomis Nord

Primăria Constanța introduce noi sensuri unice. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța informează despre introducerea de sensuri unice în cartierul Tomis Nord.

„Primăria Municipiului Constanța, împreună cu experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța caută soluții pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto, astfel încât circulația rutieră să fie fluidizată.

În cartierul Tomis Nord continuă procesul de resistematizare a traficului rutier. Astfel, începând cu noaptea de miercuri, 10 iulie 2024, se vor institui sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava. Pe strada Adamclisi, circulația rutieră va fi permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră” – Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*