#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul formației Sarmalele Reci, la Club Phoenix din Constanța

Formația Sarmalele Reci. FOTO Facebook Sarmalele Reci

Dacă îți era dor de cântecele: “Țara te vrea prost”, “Telefonul nu mai sună”, “Violeta” atunci le poți asculta și fredona împreună cu formația Sarmalele Reci. Concertul aniversar la împlinirea a 30 de ani de la înființarea acestei trupe este programat în data de 13 mai, de la ora 20.30, în Club Phoenix din Constanța.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 7 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Formația Sarmalele Reci se află în turneu aniversar pentru a marca 30 de ani de la debut. Trupa va susține concerte în mai multe orașe din țară, iar în data de 13 mai se va afla în Clubul Phoenix din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*