Primăria Constanța anunță închiderea circulației rutiere pe strada Traian

Lucrări de asfaltare și reabilitare. FOTO CTnews.ro

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că în data de 29 noiembrie traficul rutier va fi închis circulației pe str. Traian, tronsonul cuprins între str. Mihai Viteazu și str. Prelungirea Traian, pentru refacerea stratului de uzură a părții carosabile.

Astfel, accesul va fi restricționat pe str. Traian pe ambele sensuri de mers pentru toate categoriile de vehicule între orele 09:00 și 20:00. Participanții la trafic pot folosi ca rute ocolitoare bd. Ferdinand și str. Mihai Viteazu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*