Copiii au intrare gratuită în instituțiile publice subordonate Consiliului Județean Constanța de 1 iunie

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

Intrare gratuita pentru copii in institutiile publice subordonate Consiliului Judetean Constanta!

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, joi 1 iunie 2017, cei mici vor avea gratuitate atat la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Muzeul de Arta, cat si la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii ce include Delfinariul, Microrezervatia, Planetariul si Acvariul.

Si Teatrul de copii si tineret “Calutul de Mare” are un program special in aceasta perioada. Astfel, spectacolele Teatrului se vor juca gratuit atat maine, 31 mai 2017, in localitatea Cernavoda, cat si pe 1 iunie 2017 in localitatea Techirghiol.

Cu aceasta ocazie, conducerea Consiliului Judetean Constanta ureaza “La Multi Ani” tuturor copiilor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*