Două reprezentații ale delfinilor nu se vor ține pe 11 septembrie. Se execută lucrări de mentenanță și modernizare la Delfinariu

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Reprezentațiile de la ora 15.00 și 19.00 din data de 11 septembrie de la Delfinariul Constanța nu se vor ține. Conducerea CMSN a anunțat că se vor executa lucrări de modernizări la sistemul de circulație a apei în sistemul de filtrare a bazinului. Programul va reveni la normal din ziua următoare. Personalul Delfinariului le mulțumește tuturor pentru înțelegere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*