Abonații RAJA din Cumpăna sunt afectați de o avarie la o conductă de apă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

O avarie la o conductă a RAJA ce alimentează localitatea Cumpăna i-a lăsat pe abonații de aici fără apă potabilă la robinete.

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 15 octombrie la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe Șoseaua Constanței din localitatea Cumpăna, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, în intervalul orar 12,15 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din toată localitatea Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*