Primăria Constanța anunță construirea a 35 de noi locuri de joacă în oraș

Primăria Constanța anunță construirea a 35 de noi locuri de joacă în oraș. FOTO: Primăria Constanța

În municipiul Constanța vor fi amenajate 35 noi locuri de joacă în toate zonele orașului, a anunțat vineri, 31 martie, Primăria Constanța.

Potrivit reprezentanților instituției, acestea vor fi realizate în urma sugestiilor trimise de locuitori în ultimii ani la Primăria Constanța, dar și în urma identificării unor spații de către autoritatea locală.

„Cele 35 de spații au fost împărțite în trei loturi de 10, șapte, respectiv 18 locuri de joacă, iar în momentul de față fiecare dintre ele se află în diferite etape pentru proiectare: la cel cu 10 locuri de joacă se finalizează întocmirea studiilor de fezabilitate, pentru cel cu șapte locuri se obțin certificatele de urbanism, iar în cazul celui cu 18 locuri de joacă în scurt timp se va semna contractul pentru proiectare”, au anunțat sursele citate.

Odată încheiată această etapă urmează să se achiziționeze execuția lucrărilor și să se treacă la munca în teren.

„Cert este că municipiul Constanța va avea mai multe locuri de joacă moderne, cu elemente cât mai variate, ce vor fi amenajate ținându-se cont, în primul rând, de siguranța celor mici. Toate vor avea covor turnat din materiale care să atenueze impactul în cazul unor incidente”, au mai transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*