Vergil Chițac propune scăderea prețului gigacaloriei pentru populație de la 450 de lei la 350 de lei

Rețea de termoficare. FOTO Facebook Vergil Chițac

Primarul Constanței, Vergil Chițac, propune scăderea prețului gigacaloriei pentru populației de la 450 de lei la 350 de lei.

Vergil Chițac a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

“Disconfort mare, răsplată pe măsură: Ieftinim prețul gigacaloriei la Constanța

A meritat și merită în continuare disconfortul creat de înlocuirea rețelei de termie. Știu că este mare, dar iată că acum putem anunța un lucru cu adevărat important: ieftinim gigacaloria.

În urma calculelor economice și de bilanț energetic, făcute pentru perioada septembrie 2022 – septembrie 2023, prețul pe gigacalorie a scăzut de la 1910 lei la 1284.

Astfel, voi propune Consiliului Local scăderea prețului gigacaloriei pentru populație de la 450 lei la 350 lei.

Coroborat și cu eliminarea consistentă a pierderilor din rețea și cu scăderea numărului intervențiilor, ne așteptăm la o ieftinire deloc neglijabilă a căldurii în această iarnă pentru constănțeni.

În ciuda disconfortului și a nervilor de moment, vom merge în continuare pe drumul acesta, pentru că, după cum vedem, este cel corect!” – Vergil Chițac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*