VIDEO Trupul neînsuflețit al pompierului Daniel Fripis, depus la Catedrala Arhiepiscopală Constanța

Trupul lui Daniel Fripis a fost depus la Catedrala din Constanța. FOTO ctnews.ro
Trupul lui Daniel Fripis a fost depus la Catedrala din Constanța. FOTO ctnews.ro

Arhiepiscopia Tomisului a întins o mână familiei și colegilor pompierului care și-a pierdut viața sâmbătă în timpul unei misiuni. Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a mijlocit aducerea trupului neînsuflețit la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța pentru ca oricine l-a cunoscut să îi aducă un ultim omagiu lui Daniel Fripis.

Sicriul a fost depus în noaptea de duminică și va rămâne acolo până marți dimineață atunci când este programată slujba de înmormântare.

Daniel Fripis avea 42 ani, era căsătorit și avea un băiat. El și-a pierdut viața pe 29 august 2015 atunci când se afla la o banală intervenție pe strada Tabla Buții din Constanța. Pompierul militar conducea o echipă de alți cinci oameni chemați să stingă un incendiu declanșat la o butelie.

 

Daniel Fripis și-a pierdut viața. FOTO Facebook
Daniel Fripis și-a pierdut viața pe 29 august 2015. FOTO Facebook

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*