VIDEO Trupul neînsuflețit al pompierului Daniel Fripis, depus la Catedrala Arhiepiscopală Constanța

Trupul lui Daniel Fripis a fost depus la Catedrala din Constanța. FOTO ctnews.roTrupul lui Daniel Fripis a fost depus la Catedrala din Constanța. FOTO ctnews.ro

Arhiepiscopia Tomisului a întins o mână familiei și colegilor pompierului care și-a pierdut viața sâmbătă în timpul unei misiuni. Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a mijlocit aducerea trupului neînsuflețit la Catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța pentru ca oricine l-a cunoscut să îi aducă un ultim omagiu lui Daniel Fripis.

Sicriul a fost depus în noaptea de duminică și va rămâne acolo până marți dimineață atunci când este programată slujba de înmormântare.

Daniel Fripis avea 42 ani, era căsătorit și avea un băiat. El și-a pierdut viața pe 29 august 2015 atunci când se afla la o banală intervenție pe strada Tabla Buții din Constanța. Pompierul militar conducea o echipă de alți cinci oameni chemați să stingă un incendiu declanșat la o butelie.

 

Daniel Fripis și-a pierdut viața. FOTO Facebook

Daniel Fripis și-a pierdut viața pe 29 august 2015. FOTO Facebook

Adauga valoare acestui articol "VIDEO Trupul neînsuflețit al pompierului Daniel Fripis, depus la Catedrala Arhiepiscopală Constanța"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News