Primăria Constanța a început înregistrarea dosarelor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței

Primăria Constanța a început înregistrarea dosarelor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței

Primăria Municipiului Constanța a început primirea documentației și înregistrarea dosarelor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece noiembrie 2022 – martie 2023 și a suplimentelor lunare pentru energie pentru perioada noiembrie 2022 – octombrie 2023.

Persoanele care doresc să obțină aceste ajutoare începând cu luna noiembrie 2022 pot să depună dosare până la termenul limită de 20 noiembrie, astfel:

  1. Cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de locatari/ proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu Societatea Termoficare Constanța SRL) vor depune cererile la clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea dinspre parcare), telefon: 0341/454.669, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 14.00.
  2. Cei care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică vor depune cererile la clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea din față), telefon: 0341/454.669, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 14.00.
  3. Cei care se încălzesc cu combustibil solid vor depune cererile la clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4 (intrarea dinspre parcare), telefon: 0341/454.669, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 14.00.
  4. Cei care se încălzesc cu energie electrică și domiciliază în cartierul social Henri Coandă vor depune cererile le sediul administrativ al campusului, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 14.00.

Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse on line la adresa de e-mail ajutoareincalzire@dgas-ct.ro. Pentru orice nelămuriri sunați la numerele de telefon: 0341/454.669 și 0341/448.530, sau trimiteți email pe adresa ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.

Familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică (Societatea Termoficare Constanța SRL sau gaze naturale, precum și cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociații de locatari/proprietari depun prin intermediul reprezentantului asociației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*