Primăria Cernavodă va amplasa 34 de noi platforme subterane pentru deșeuri menajere

Noi platforme subterane pentru deșeuri menajere vor fi amplasate în Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă
Noi platforme subterane pentru deșeuri menajere vor fi amplasate în Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă

Primăria Cernavoda va amplasa alte 34 de platforme subterane pentru deșeuri menajere, care se vor adăuga celor 10 montate în anul 2018.

Administrația publică locală a încheiat contractul de achiziție pentru obiectivul de investiții „Servicii de elaborare a proiectului tehnic și execuția obiectivului de investiții Platforme gospodărești subterane cu sistem hidraulic Etapa II, în orașul Cernavoda“. Acest proiect vine în continuarea investiției implementate în anul 2018, „Amenajarea unui număr de 10 platforme gospodărești subterane cu sistem hidraulic în orașul Cernavoda”.

Astfel, alte 34 de platforme subterane vor fi amplasate în 25 de locații în care, în prezent, sunt amplasate containerele clasice supraterane, precum și în unele locații în care există platforme subterane și este necesară suplimentarea capacității acestora.

„Prin aceste investiții, administrația publică locală vine în sprijinul cetățenilor prin faptul că, datorită acestui sistem, deșeurile menajere sunt depozitate sub pământ, igienic, se păstrează curățenia și se elimină mirosul în zona în care se aruncă deșeurile”, au transmis reprezentanții Primăriei Cernavodă.

Valoarea totală a acestui obiectiv de investiție este de 2.423.093,41 lei fără TVA, bani de la bugetul local.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*