Prima ședință a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din acest an

Prima ședință a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din acest an. FOTO Prefectura Constanța

În Sala Ovală a Palatului Administrativ, a avut loc astăzi, prima ședință a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din acest an, în cadrului cărei a fost prezentat și aprobat Programul orientativ de activitate al CCDCPPV aferent anului 2024. Calendarul întocmit poate suferi modificări în funcție de temele de interes care pot fi introduse pe ordinea de zi a ședințelor CCDCPPV.

“Problemele persoanelor vârstnice sunt problemele noastre, ale tuturor. Pe de o parte, ne arătăm respectul pentru cei care și-au îndeplinit rolul social, pe de altă parte, manifestăm grija pe care o datorăm seniorilor, grijă pe care și noi, la rândul nostru, așteptăm să o primim atunci când vom fi de vârsta lor”, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa.

Din Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice fac parte următoarele instituții: Instituția Prefectului – Județul Constanța, Casa Județeană de Pensii Constanța, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța – Cămin persoane vârstnice, dar și organizații județene de pensionari (Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Constanța, Uniunea Județeană a Pensionarilor Constanța, Asociația Pensionarilor din Silvicultură – Filiala Constanța, Liga Județeană a Pensionarilor Constanța și Asociația Pensionarilor Tomis 2021).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*