CS Medgidia întâlnește astăzi Dinamo București: „Trei puncte, o victorie și lupta continuă!”

CS Medgidia întâlnește astăzi Dinamo București

CS Medgidia întâlnește CS Dinamo București, vineri, 25 februarie, într-una dintre cele mai dificile etape rămase de disputat pentru echipa lui Voinea Florin și Radu Began.

Voleibalistele vă invită, începând cu ora 18.00, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” unde vor disputa acest meci din cadrul etapei cu numărul 20, retur.

Vino să le fii aproape din tribune și strigă împreună cu noi: „Hai Medgidia!”. Iar dacă nu poți ajunge, mai ai o șansă! Partida va fi în direct pe TVR3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*