Trafic restricționat pe strada Fulgerului din cartierul Coiciu pentru lucrări de reabilitare a carosabilului

Lucrări de reabilitare pe strada Fulgerului din cartierul Coiciu: Restricții de trafic pe parcursul întregii săptămâni. FOTO: Primăria Constanța

Echipele Confort Urban au demarat marți, 13 iunie, lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Fulgerului din cartierul Coiciu. Aceste lucrări vizează decopertarea și asfaltarea tronsonului cuprins între strada Dezrobirii și strada Poporului și vor implica restricții de circulație pe durata întregii săptămâni.

Astfel, marți, 13 iunie, traficul rutier va fi restricționat parțial pe strada Fulgerului până la ora 16.00. Echipele Confort Urban vor utiliza utilaje speciale pentru decopertarea carosabilului, iar circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ pe o singură bandă de circulație.

Autoritățile locale recomandă tuturor șoferilor să fie atenți la semnalizările rutiere și să respecte regulile de circulație în zona respectivă. De asemenea, proprietarii autoturismelor parcate pe aliniamentul stradal sunt rugați să elibereze perimetrul unde se desfășoară lucrările, pentru a permite accesul utilajelor și desfășurarea în condiții optime a intervenției.

Lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Fulgerului vor continua pe parcursul întregii săptămâni. Din acest motiv, până vineri, 16 iunie, aceleași restricții de circulație vor fi instituite în fiecare zi, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierul Coiciu vor intra în procesul de reabilitare. În acest sens, autoritățile fac apel către toți participanții la trafic să manifeste atenție sporită în zona unde se execută lucrările și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*