Locuitorii orașului Hârșova vor rămâne, la noapte, fără apă potabilă la robinete

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

RAJA SA va sista furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri, 26 mai, ora 23.00, până joi, 27 mai, ora 09.00, în vederea executării unor lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă potabilă, de la intersecția străzilor Constanței cu Rozelor din orașul Hârșova.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*