Prețurile pe litoral scad de la 1 septembrie. Începe programul “Litoralul pentru toți”

Plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu
Plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (A.L.D.D.) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) anunta inceperea “Litoralul pentru Toti”, editia de toamna 2016.

Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita, de la an la an, un interes crescut din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la cele mai avantajoase preturi. Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale recomandate in editia de primavara, in functie de categoria de hotel.

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: Litoralul pentru toti – varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele sunt chiar mai mici fata de nordul Litoralului romanesc.

“De 9 ani lansam, in aceasta perioada, cele mai mici tarife de vacanta pentru litoralul romanesc. Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 18-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe Litoralul Romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa.

Ne asteptăm la un număr de turisti mai mare în acest an, fată de editiile anterioare, intrucat acest sezon este unul de record in vanzari si imagine pozitiva,comparativ cu ultimii ani . Agentiile de turism care participă la realizarea programului ‘Litoralul pentru Toti’ au primit cereri pentru astfel de vacante cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem in continuare evenimente pregatite pentru aceasta perioada, iar vremea se anunta foarte buna in continuare”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Si la aceasta editie voucherul de atractii le va permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet – Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Muzeul Militar Constanta, Monumentul Adamclisi, Cetatea Histria. De asemenea, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii ofera tarife reduse pentru turistii care vin pe litoral in aceasta perioada.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*