Traficul rutier la intrarea în stațiunea Mamaia revine de mâine la modul de iarnă

Modificări în traficul rutier din stațiunea Mamaia

Viteza maxim admisă pe bulevardul Mamaia, în stațiune, va fi modificată începând de joi, 01 octombrie, la 60 km/h, iar traficul rutier din zona Perla va fi redirijat.

Traficul la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu va fi redirijat, astfel:

  • din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe 2 benzi de circulație, (banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate), iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu;
  • din direcția Năvodari spre Constanța: pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda 3 se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, în stațiune, pe 2 benzi de circulație, cu prioritate;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță): pe 2 benzi de circulație, cu posibilitatea efectuării virajului la dreapta.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluența şi siguranța circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*