Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu: “Nu părăsiți localitățile”. Toate drumurile județene și naționale au fost închise!

Horia Țuțuianu la deszăpeziri
Horia Țuțuianu la deszăpeziri

Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta, din ordinul Prefectului, a hotarat, in aceasta dimineata, din cauza conditiilor meteo extreme, sa inchida toate drumurile judetene si cele nationale.


Vă mai recomandăm:

Cod Roșu de viscol! Constanța este paralizată: toate Drumurile Naționale au fost închise. Nu există energie electrică și nu curge apa

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu: “Nu părăsiți localitățile”. Toate drumurile județene și naționale au fost închise!

Zeci de localități, fără curent electric. ENEL promite remedierea în cel mai scurt timp

Orașul Constanța și mai multe localități din județ, fără apă! Viscolul a oprit toate stațiile de pompare

Un transformator electric a explodat la Valu lui Traian. Localitatea se află sub Cod Portocaliu de viscol până sâmbătă dimineață

Boboteaza de la Constanța nu se anulează, în ciuda Codului Roșu de Viscol. IPS Teodosie aruncă în mare crucile la ora 13.00

Unde suni dacă ești afectat de Codul Portocaliu de viscol în județul Constanța


Reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, precum si cei ai Regiei Autonome de Drumuri si Poduri se afla in teren, unde patruleaza de la un cap la altul judetul pentru deszapezirea drumurilor. Echipajele regiei imprastie cantitati importante de material antiderapant.

Mai mult, echipajele de interventie ale RAJDP asigura permanenta in toate localitatile din vecinatatea sectiilor regiei de la Cuza Voda, Baneasa, Topraisar, Tariverde, Harsova, Cheia si Dumbraveni, intervenind la solicitarile primariilor. De asemenea, locuitorii judetului pot anunta cazurile de urgenta la dispeceratul central al RAJDP:  0241 693 527, 0735/008802, precum si la Consiliul Judetean Constanta telefon: 0241488404.

Drumurile judetene vor fi deschise in momentul in care Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta va considera ca se poate circula in conditii sigure.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, face apel, inca o data, catre toti locuitorii judetului sa nu paraseasca in aceasta perioada localitatile de domiciliu evitand astfel situatiile periculoase.